Flat chips

Onze bekendste chips. Met hun bekende smaak en bekende crunch. Dun gesneden, krokant gebakken, met smaken speciaal voor ons. Zoals we gewend zijn.

flatchips naturel

Croky Naturel

Croky Naturel is de moeder aller Croky-smaken. De oer-chips met de authentieke kraak. Heerlijk krokant en net dat ietsje dikker, voor een heerlijk volle aardappelsmaak. Een onnavolgbaar chipje dus, waaraan niemand kan weerstaan.

paprika

Croky paprika

Een klassieker word je niet op één dag. Daar is karakter voor nodig. Laat Croky paprika dat nu net in overvloed hebben! Lekker pittig, een tikje zoet en met een crunch die overtuigt sinds mensenheugenis. Oké ja … toch sinds 1966!

pickles

Croky pickles

Een tikkeltje friszuur en tegelijkertijd heerlijk zoet. Kijk, de unieke en intense smaak van Croky Pickles proberen omschrijven is onbegonnen werk. Daarom houden we dit tekstje kort. Zo kan jij ‘m sneller zelf proeven!

croky naturel+

Croky Naturel+

Minder zout en toch barstensvol smaak. Ja, dat kan! Het geheim? We hebben Croky Naturel+ subtiel bij gekruid met lekkere specerijen. Dat zorgt voor een sublieme smaaksensatie mét een plus. Helemaal crokylicious!

bolognese

Croky bolognese

En of we trots zijn op Croky Bolognese! Deze krokante klassieker is dan ook onze hoogsteigen uitvinding. Sinds de introductie in ‘84 is het een hit bij jong en oud. Logisch, één hap van Bolognese en er ontstaat spontaan ‘n polonaise!

croky saté

Croky Andalouse

Oké oké, het wiel ís de beste uitvinding ooit. Maar deze Croky Andalouse komt gevaarlijk dicht in de buurt. Die krokante Croky-bite, die intense pittigheid van heerlijke Andalousesaus, ... Dat wieltje kan maar beter uitkijken!

ketchup

Croky ketchup

Sommige mensen eten overal ketchup bij. Dat zijn slimme mensen. Croky Ketchup biedt ketchup-fans en andere fijnproevers het beste van twee werelden: crunchy chips met een heerlijk zoete tomatensmaak. Mmm!

croky barbecue

Croky Barbecue

Met Croky Barbecue waan je je het hele jaar door op een zomers feestje. Z’n lichtzoete smaak is heerlijk rokerig, en zindert na zoals een warme vakantiedag. Kom, trek snel je sandalen aan – dat mag zelfs met sokken – en proef!

bicky

Croky Bicky

De burger der burgers. De ster van ‘t frietkot. De parel aan het snackfirmament. Al jaren roepen we van de daken ‘Bicky for president!’. Ons eerbetoon is alvast klaar: Croky Bicky is de enige chips met de échte Bicky smaak.