BIJ WALIBI BELGIË!

Bij afgifte van de promostrip* van op je zak Croky en bij aankoop van een volwassenenticket aan standaardtarief aan de kassa van Walibi België, heb je recht op 1 gratis ticket of op een korting van €7 op een volwassenenticket.

Promoties enkel geldig aan de kassa’s van het park. Promotie “1+1 ticket” geldig vanaf 06/04/2019 t.e.m. 30/06/2019. Promotie “€7 korting” geldig vanaf 01/07/2019 t.e.m. 06/10/2019. Promoties niet geldig op dagen dat het park volzet is. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Deze promostrip mag niet verkocht of gekopieerd worden. Voor meer informative (openingsuren en praktische details van het park), surf naar www.walibi.be.

Elke promostrip kan maar eenmaal gebruikt worden om eenmaal van één van de twee promoties te genieten. Een individuele promostrip geeft je dus recht op het ontvangen van één gratis ticket bij aankoop van een volwassenenticket aan de kassa van het park Walibi België of op eenmaal een korting van €7 te ontvangen bij aankoop van een volwassenenticket aan de kassa van Walibi België. Indien je van de beide promoties wenst te genieten (of van een van de twee promoties, maar meerdere keren), moet je dus meerdere zakken Croky kopen met de promostrip.

* Enkel de promostrip met de PLU-code 21310 en 21311 is geldig voor deze acties."